Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Třebíči startuje od počátku března Festival divadla 2-3-4 herců

/
/
/
1573 Zobrazení



Městské kulturní středisko Třebíč pořádá od pondělí 2. března Festival divadla 2-3-4 herců, tradičně pod patronací třebíčského rodáka, herce Oldřicha Navrátila potrvá až do 24. března.

Osmnáctý ročník nabídne opět to nejlepší, co pražská a brněnská divadelní scéna nabízí. Během festivalu se na prknech třebíčského Národního domu představí celkem šest profesionálních divadel v šesti představeních.

Festival zahájí v pondělí 2. března pražská divadelní agentura Harlekýn jedním z nejupřímnějších milostných příběhů 20. století Scény z manželského života s Michaelou Badinkovou, Michalem Dlouhým, Barbarou Lukešovou a Kamilem Halbichem nebo Vasilem Fridrichem.

Dalším představením bude francouzská konverzační komedie s prvky absurdního humoru Horská dráha s populárním slovenským hercem Milanem Kňažkem a Evou Novotnou nebo Jitkou Ježkovou; dále se mohou diváci těšit na dojemnou komedii Přítelkyně s Jitkou Smutnou a Alenou Mihulovou; následovat bude komedie Čas pod psa s Terezou Kostkovou, Mášou Málkovou, Evou Josefíkovou a Pavlem Nečasem nebo Karlem Zimou. Předposledním představením bude hra Relativita o fiktivním setkání Alberta Einsteina s jeho utajovanou dcerou Lieserl v podání Lucie Štěpánkové, Miroslava Táborského a Kateřiny Táborské. Posledním festivalovým představením bude konverzační komedie s překvapivými zvraty Oscar pro Emily s Carmen Mayerovou, Petrem Kostkou a Ivanem Luptákem nebo Václavem Jílkem.
Všechna představení se uskuteční v Národním domě v Třebíči a začínají v 19.00.

Vstupenky na festivalová představení jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes e-vstupenky.

  • Facebook
  • Twitter