Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Třebíči se představí v příštím týdnu Miroslav Donutil a Zuzana Kronerová nebo Václav Hudeček

/
/
/
835 Zobrazení



Městské kulturní středisko Třebíč a Městská divadla pražská-ABC uvedou ve středu 10. listopadu od 19.00 v divadle Pasáž nejslavnější drama Arthura Millera Smrt obchodního cestujícího. V režii Michala Dočekala se mohou zájemci těšit na herecký koncert Miroslava Donutila a Zuzany Kronerové. O čtyři dny později vystoupí na koncertu houslista Václava Hudeček.

Hra pojednává o snu jednoho obyčejného člověka, který se probouzí z třpytivého snu do nemilosrdného rána reality. Snu o úspěchu, popularitě, ocenění, naplnění, rodině jako z reklamy na životní pojištění. Ale Willy Lohman je jenom obchodní cestující za volantem otřískaného auta. V rozpadajícím se domě s hypotékou a ledničkou na splátky. Kde skončí jeho jízda čím dál složitějším světem? Komu by ještě prodal vlastní důstojnost? Na sklonku života zjišťuje, že dosáhl jediného – pro všechny má větší cenu mrtvý než živý…

V neděli 14. listopadu se od 18.00 uskuteční v prostorách baziliky sv. Prokopa Svatomartinský koncert s Václavem Hudečkem. Nenechte si ujít slavnostní koncert, ve kterém za hudebního doprovodu Janáčkova komorního orchestru vystoupí Mistr Václav Hudeček, mezzosopranistka Jana Hrochová a přední cembalista Martin Hroch. V koncertním programu zazní skladby autorů J. S. Bacha, W. A. Mozarta, F. J. Haydna a dalších.

Václav Hudeček

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a online na www.mkstrebic.cz/e-vstupenky.

Úvodní foto: Smrt obchodního cestujícího, foto z představení

  • Facebook
  • Twitter