Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V sobotu v Jihlavě na pochod Teslácký šotek

/
/
/
591 Zobrazení



Tradiční turistický pochod Teslácký šotek se uskuteční v sobotu 22. května v Jihlavě. Milovníci turistiky a přírody se mohou vydat pěšky nebo na kolech po trasách jarní Vysočinou.

„Trasy pro pěší turisty jsou vedeny po turistických značených trasách a Jihlavském turistickém okruhu – s možností navštívit rekreační místo Okrouhlík. Trasy pro cykloturisty vedou po vyznačených cyklotrasách a méně frekventovaných cestách. Trasa rodinné turistiky je schůdná i pro rodiny s ratolestmi v kočárku. Akci pořádáme za dodržení přísných hygienických opatření a prosíme všechny účastníky o ohleduplnost a respektování aktuálních doporučení vlády v souvislosti s pandemií Covid-19,“ uvedla Míla Bradová z odboru Tesla Jihlava Klubu českých turistů.

Start a cíl je u Tesly Jihlava v Havlíčkově ulici 30 v areálu někdejšího podniku Tesla Jihlava od 6.30 do 10.00, ukončení je akce v 17.00.
Trasy pro pěší v délce 12, 17, 20, 26 a 42 kilometrů apro cyklisty 17, 42, 57 a 75 kilometrů.

  • Facebook
  • Twitter