Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nezvyklé nálezy u strážníků Městské policie Jihlava

/
/
/
593 Zobrazení



Velmi netradiční problémy museli řešit minulý týden strážníci Městské policie Jihlava. Kufřík drahého nářadí už je ve ztrátách a nálezech, 7,5 tisíce korun v hotovosti zpátky v bance. Majitelé se mohou hlásit. Poslední dva případy určitě stojí za přečtení.

Ve čtvrtek 13. května v odpoledních hodinách vypadl na silnici pod Jánským kopečkem z jedoucího vozidla středně velký hliníkový kufr. Tohoto si všiml kolemjdoucí občan, který kufr z vozovky odklidil a poté, co zjistil, že obsahuje velkou sadu asi 240 kusů profesionálního nářadí, přivolal hlídku MP, které nález předal. Jelikož si nálezce nestihl zaznamenat, z jakého vozidla kufr vypadl a ani v kufru nebyly žádné indicie, které by pomohly vlastníka nářadí dohledat, odevzdali strážníci věc na ztráty a nálezy.

V podvečerních hodinách přišla do budovy městské policie žena, která si šla předchozího dne v obchodním centru vybrat peníze z bankomatu KB. Jaké však bylo její překvapení, když zjistila, že se v přihrádce na peníze již při jejím příchodu nalézal větší obnos peněz. Následující den poctivá nálezkyně odevzdala strážníkům bankovky v hodnotě 7 500 Kč. Peníze už jsou předány na pobočku Komerční banky v Jihlavě.

  • Facebook
  • Twitter