Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V sobotu a v neděli se bude opravovat hlavní přivaděč vody do Jihlavy

/
/
/
577 Zobrazení



V noci z 1. na 2. května se bude opravovat porucha na hlavním přiváděcím vodovodním řadu, který zásobuje pitnou vodou větší část města Jihlavy. Pokud nenastanou komplikace, opravy by měly probíhat bez přerušení dodávek vody. V případě, že se při opravách ukáže potřeba vyměnit část potrubí, mohou nastat výpadky v dodávkách vody.

Provozovatel vodárenské infrastruktury v Jihlavě, vodohospodářská divize Služeb města Jihlavy, ubezpečuje, že by v takovém případě šlo jen o krátkodobé noční přerušení dodávek nebo o pokles tlaku vody v potrubí. Vzhledem k nočním hodinám o víkendu to odběratelé vody ani nemusí zaznamenat.

Po skončení prací a po obnovení dodávky pitné vody může dojít k zakalení pitné vody. Práce na odkalení by v případě potřeby probíhaly od ranních hodin v neděli 2.5.2021. Podrobnější Informace o případné odstávce pitné vody budou zveřejněny na www.vodasmj.cz.

Telefon na vodohospodářský dispečink SMJ 704 641 500.

  • Facebook
  • Twitter