Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V rámci projektu Daruj hračku zbývá splnit ještě 2900 přání

/
/
/
589 Zobrazení



Vánoční čas není jen o obdarování blízkých, ale také těch méně šťastných. V rámci projektu Daruj hračku se už podařilo splnit téměř 2000 dětských přání, stovky dětí a klientů z ústavů sociální péče však na svůj dárek stále čekají.

Registrovat se k plnění přání můžete v online aplikaci Daruj hračku a bezplatnou přepravu od společnosti GLS, která se do projektu zapojuje již desátým rokem, lze objednat do 14. prosince. Bezplatnou přepravu GLS lze využít do 14. prosince.
Doba, během níž mohou lidé plnit vánoční přání, se blíží ke konci. Dárky je možné zdarma odesílat do 14. prosince hned několika způsoby. Zakoupený vánoční dárek lze osobně odnést do jednoho z 600 GLS ParcelShopů po celé České republice nebo je možné využít i bezplatného vyzvednutí na domácí adrese kurýrem GLS, který přijede s předtištěným štítkem a dárek převezme.

Obdarujte o Vánocích nejen své blízké
Projekt Daruj hračku splnil za svých 24 let působení už 103 tisíc dětských vánočních přání. Tento rok databáze obsahuje 4 842 přání, z nichž ještě velká část zůstává nesplněna. „Zatím jsme přepravili více než 1 500 dárků v hodnotě přes 4 miliony korun. Jsme rádi, že jsme součástí tak skvělého projektu a že pomáháme těm, kteří nemají v životě takové štěstí. Doufáme, že se letos podaří splnit většinu přání a žádné dítě nezůstane bez dárku,” říká Pavel Včela, ředitel GLS Česká republika. Letos poprvé se projektu jako partner účastní také řetězec se sportovním vybavením Sportisimo, který vkládáním 15 tisíc kusů letáků do odchozích zásilek ze svého e-shopu pomáhá navýšit počet splněných přání.
Projekt Daruj hračku vznikl v roce 1997 pod záštitou zdravotně znevýhodněných manažerů ze společnosti Tango Havlíčkův Brod, v. o. s.
Slavnostní předání dárků proběhne v pátek 18. prosince. Letos kvůli koronavirovým opatřením bez tradičního kulturního programu a přímo ve venkovním prostředí areálu balíkového přepravce GLS v Jihlavě.

Úvodní ilustrační foto: archiv Vysočina-news.cz

  • Facebook
  • Twitter