Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Přibyslavi s Jelenem vystoupí i Míša Tučná

/
/
/
1010 Zobrazení



Květnový koncert pod širým nebem Jelen & přátelé doma nabídne kromě vystoupení několika spřátelených kapel i jedinečné vystoupení Míši Tučné. Dcera legendárního country zpěváka Michala Tučného s Jeleny spolupracuje od podzimu 2018.

Společně natočili videoklip k písni Spím v obilí a absolvovali úspěšné turné po ČR. „S Míšou jsme si skvěle sedli jak lidsky, tak hudebně. Na koncertech jsme hráli celý set písní Michala Tučného a strašně nás to bavilo. Myslím, že návštěvníci koncertu byli ze známých hitů příjemně překvapeni,“ prozradil houslista kapely Jelen Martin Kasal. „Jsme moc rádi, že Míša kývla na naši nabídku a nenechá si domácí koncert u nás v Přibyslavi po dlouhé zimní pauze ujít,“ dodává baskytarista Ondřej Málek.

Míša Tučná a skupina Jelen vystoupí v Přibyslavi, archiv skupiny Jelen

V sobotu 18. května pod přibyslavským zámkem zazní populární i méně známé písničky Michala Tučného, kterému Jeleni dle svých slov vděčí za hudební inspiraci. Jeho skladby a odkaz se tímto snaží zachovat a přiblížit současné generaci.

Kromě Míši Tučné se návštěvníci mohou těšit na vystoupení Davida Stypky & Bandjeez, Terezy Balonové a skupiny Poetika. Vstupenky jsou v prodeji na www.ticketportal.cz do 20. března za cenu 420 korun. „I přes navýšení kapacity areálu je z důvodu jeho velikosti počet vstupenek omezen. Děti, které nedosáhly věku šesti let, mají v doprovodu dospělé osoby s platnou vstupenkou vstup zdarma. Vstup pro doprovod osoby s platným průkazem ZTP je také zdarma,“ doplňuje další z pořadatelů Libor Jaroš nejčastější dotazy.

Areál bude přístupný už od 14.30 s hudebním programem od 16.00 do půlnoci.

Veškeré informace o speciálním koncertu najdete na www.jelenmusic.cz nebo na Facebooku.

  • Facebook
  • Twitter