Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Předboři na Jihlavsku hoří truhlárna, škoda se vyšplhala na pět milionů korun

/
/
/
1055 Zobrazení



Ve středu 18. března před třetí hodinou v noci došlo v Předboři na Jihlavsku k požáru truhlárny, na místo vyjeli profesionální hasiči z v Jihlavě a Polné s dobrovolnými hasiči z Brtnice, Luk nad Jihlavou, Kamenice, Jihlavy – Bedřichova, Měřína a Kněžic.

Hasiči vyhlásili druhý stupeň požárního poplachu. „V době příjezdu hasičů na místo události byla truhlárna v plamenech. Uvnitř bylo nejenom dřevo, ale také speciální stroje. Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů. Pár minut po čtvrté hodině ráno dostaly zasahující jednotky požár pod kontrolu. Zásah na místě v tuto chvíli stále probíhá. Hasiči rozebírají požárem zasažené konstrukce objektu a dohašují jednotlivá ohniska hoření,“ uvedla Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině, s tím, že při požáru ani samotném zásahu se zatím nikdo nezranil. Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na pět milionů korun. Příčinu vzniku požáru na místě v tuto chvíli intenzivně zjišťují vyšetřovatelé.

Zásah hasičů v Předboři, foto: HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter