Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V pátek na ligovou generálku proti Ústí nad Labem

/
/
/
612 Zobrazení



Zápasy proti Ústí nad Labem z hlediska FC Vysočina orámují fotbalový ročník 2019/20. Jihlava proti Severočechům do sezóny vstoupila a v závěru května s ním odehraje poslední kolo základní části. Právě tříměsíční odstup od ligového duelu umožní, aby na sebe oba přední celky druhé ligy narazily i v generálce na jarní start.

Duel by měl proběhnout v pátek 28. února od 14.00 na přírodním trávníku stadiónu v Jiráskově ulici. V případě nepřízně zimního počasí (namrzlý trávník, sníh) by však musel být přeložen na umělou trávu v areálu Na Stoupách. Kouči Radimu Kučerovi by už měli být k dispozici rekonvalescenti Jan Fortelný či Tomáš Smejkal, stejně tak nová akvizice Chok Dau. Lze předpokládat, že základní sestava se bude blížit té, které o týden později vyběhne do úvodní jarní domácí bitvy proti Třinci.

Arma do zimní přípravy vstoupila náročnými duely proti prvoligovým soupeřům. A vedla si výborně, když na úvod remizovala s Teplicemi a později dokonce 0:1 zdolala ligového lídra Slavii. Na Plzeň nestačila v poměru 1:4 a Spartě podlehla těsně 0:1. V dalších zápasech remizovala s B týmem Slavie a s přehledem porazila celky z nižších soutěží – Brozany, Chomutov a Karlovy Vary. Varování týmu trenéra Aleše Křečka přinesly utkání proti druholigovým rivalům, v nichž Ústí prohrálo s Vyšehradem a v Sokolově.

  • Facebook
  • Twitter