Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Panských Mlýnech na Pelhřimovsku hořela hala s uskladněnou slámou

/
/
/
936 Zobrazení



V pátek 6. listopadu před šestou hodinou večer vyjeli profesionální hasiči z Kamenice nad Lipou společně s dobrovolnými hasiči z Černovic, Černovic – Dobešova a Kamenice nad Lipou k požáru ocelokolny v Panských Mlýnech u Černovic.

„V době příjezdu prvních jednotek na místo události byla ocelokolna o rozměrech přibližně 50 x 15 metrů celá v plamenech. Velitel zásahu vyhlásil druhý stupeň požárního poplachu. Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů. V průběhu zásahu se na místo události dostavil majitel ocelokolny, po dohodě s ním nechali hasiči ocelokolnu kontrolovaně dohořet,“ popsala Petra Musilová – tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině, s tím, že oheň způsobil majetkovou škodu předběžně 1,5 milionu korun. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Příčina vzniku požáru se nadále vyšetřuje.
„Požár vypukl mezi sedmnáctou a osmnáctou hodinou v Panských Mlýnech, místní části Černovic, v prostorách volně přístupného skladu balíků slámy. Došlo ke shoření nebo ke znehodnocení všech uskladněných 800 balíků slámy. Hmotná škoda vznikla také konstrukci objektu a střechy. Celková škoda se pohybuje kolem 1 500 000 korun. Zatím nebylo možné jednoznačně stanovit možnou příčinu požáru. Ve věci probíhá šetření. Při požáru nebyl nikdo zraněn,,“ doplnila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů.

  • Facebook
  • Twitter