Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V kostelíku Svatého Ducha v Jihlavě se budou konat pravoslavné bohoslužby

/
/
/
351 Zobrazení



Pravoslavní v Jihlavě ve Smetanových sadech oslaví v neděli 16. dubna své Velikonoce. Sváteční bohoslužba se uskuteční od 10.30 do 13.00. Očekává se účast více než 200 věřících převážně z Ukrajiny.

V kostelíku Svatého Ducha ve Smetanových sadech se budou konat pravoslavné bohoslužby. V současnosti převádí Římskokatolická farnost památku na Pravoslavnou církevní obec v Jihlavě.

Pravoslavní v kostelíku oslaví své Velikonoce, které podle pravoslavného kalendáře připadají na neděli 16. dubna. Sváteční bohoslužba oslavující vzkříšení Kristovo se bude konat od 10.30 do 13.00. Očekává se účast více než 200 věřících převážně z Ukrajiny.

Bohoslužby se zúčastní také primátor Jihlavy Petr Ryška, který poskytl záštitu nad morálně-kulturní pomocí cizincům pravoslavného vyznání, jejich lepší integrací do české společnosti a nad obnovou života kostelíku Svatého Ducha.

  • Facebook
  • Twitter