Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V kavárně COWORK:S v Humpolci plánují různorodé akce

/
/
/
927 Zobrazení



Kavárna COWORK:S v Hradské ulici v Humpolci není jen obyčejnou kavárnou, ale místem, kde se hosté mohou u dobré kávy bavit, vzdělávat či tvořit. V daném prostoru totiž probíhají různorodé akce, jejichž záběr se stále rozšiřuje.

Jedno však mají společné – mají za cíl spojit lidi se stejným zájmem a poskytnout jim místo, kde se mohou společně setkávat a kam se vracet.

V červenci se tam konal například workshop na téma výroby domácí kosmetiky. „Akce byla velmi vydařená, dokonce přišlo víc lidí, než jsem očekávala. Vyráběli jsme například sůl do koupele nebo parfémy,“ popsala pořadatelka workshopu Anna Ježová s tím, že velkým plusem při organizaci byla ochota a přátelský přístup všech zaměstnanců coworku.

V srpnu je na programu tzv. swap neboli výměna oblečení. Zájemci mohou až do 23. srpna nosit do kavárny oblečení, které je jim líto vyhodit, ale stále je v dobrém stavu. Jako poděkování obdrží poukaz na páté espresso či domácí limonádu zdarma. Zaměstnanci oblečení roztřídí a ve dnech 28. a 29. srpna pak rozmístí v prostorách kavárny. Každý, kdo přijde, si bude moci vybrat jakékoli oblečení a zdarma si ho odnést.

„Chceme, aby se kavárna stala místem setkávání všech skupin obyvatel. Plánujeme zachovat pravidelné odborné přednášky pro coworkery, ale také bychom chtěli uspořádat například turnaje v deskových hrách, setkání seniorů, cestovatelské besedy či tematické výstavy z různých, například sběratelských, odvětví. Jsme otevřeni také komukoli, kdo by chtěl uspořádat svoji akci, například nějakou tvořivou dílnu,“ uvedl předseda představenstva Coworkingového družstva Spolu Vít Skála, jenž humpolecký cowork vlastní a provozuje.

Kavárna COWORK:S je sociální podnik, jehož posláním je integrovat osoby se zdravotním handicapem do běžného života, a to při zajištění obvyklého standardu kvality služeb. Účastí na pořádaných akcí tak návštěvníci podporují dobrou věc.

  • Facebook
  • Twitter