Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě vystoupí orchestr ZUŠ se svými sólisty

/
/
/
411 Zobrazení



Základní umělecká škola v Jihlavě pořádá ve čtvrtek 17. listopadu tradiční orchestrální koncert jako připomínku Dne boje za svobodu a demokracii. Vstupenky je možné zakoupit už nyní v DKO v Jihlavě.

V Den boje za svobodu a demokracii se v jihlavském domě kultury uskuteční orchestrální koncert základní umělecké školy. Návštěvníci se mohou těšit také na sólisty Aloise Stavárka, který zahraje na lesní roh, Kateřinu Zachovou a její hru na klavír nebo Tobiáše Wölfliho s xylofonem. Jako dirigenti se představí František Křepela, Jan Nosek a Petr Píša. „Orchestrální koncert má v Jihlavě svoji tradici, letos se koná již po třinácté,“ připomněla ředitelka ZUŠ Jihlava Dana Fučíková.

Zájemci o koncert, který se koná 17. listopadu od 18.00, mohou kupovat lístky už nyní v domě kultury. Vstupné je 100 korun za dospělého a 50 korun za děti a studenty.

  • Facebook
  • Twitter