Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vánoční unplugged koncert v havlíčkobrodském klubu Oko

/
/
/
851 Zobrazení



Už několik let se v klubu Oko v Havlíčkově Brodě uskutečňuje o vánočních svátcích koncert skupiny Našrot a jejich hostů. Letos ve středu 25. prosince od 20.00 začíná hudební večer, ve kterém se v roli hostů představí kapela z Přibyslavi Beat Architects.

Beat Architects: Jakub Šnýdl – saxofon, klarinet, Jiří Večeřa – DJ + samply, Jan Pácha – kytara, Jiří Martha Dvořák – baskytara a Vladimír Šnýdl – bicí. Vánoční unplugged koncert odehraje Našrot v klasické sestavě: Petr „Hraboš“ Hrabalik -zpěv, akustická kytara, Jiří „Martha“ Dvořák – double bass, Josef „Jouza“ Bárta – bicí a Tomáš „Ceemek“ Hájek – akustická kytara a Luděk „ Ludra“ Novák.

Necháme se překvapit, kdo s nimi ještě odehraje unplugged. Vstupenky můžete darovat nejbližším pod stromeček. V předprodeji stojí 150 Kč a zakoupíte je v klubu Oko v kavárně – Cafe Ar a také v Ethno Shopu Tulipán. Na místě bude vstupenka za 200 Kč.

Někdo může mít štěstí v soutěži o dvě vstupenky, které věnuje autor článku. Soutěžní otázka: Napište aspoň jeden název alba od skupiny Našrot. Odpovědi posílejte do pátku 20. prosince do 18.00 mailem na: soutezimovstupenku@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter