Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě odstartoval Vysočina Fest: Na hlavní stage Město Jihlava vystoupí David Koller nebo Anna K.

/
/
/
1057 Zobrazení



Po dvouleté pauze se do Jihlavy vrací hudební festival Vysočina Fest, začal v areálu letního kina ve čtvrtek 7. července. Hlavním partnerem pro letošní rok se stalo město Jihlava.

„Jsem velmi rád, že se Jihlava už tento čtvrtek 7. července probudí do trochu rušného festivalového dne a naše letní kino se naplní a zažije opět chvíle plné hudby, zábavy i setkání. Letňák je prostě nejlepší scéna v České republice. Doufám, že se tam potkáme,“ řekl ke startu Vysočina Festu náměstek primátorky Vít Zeman.

Na hlavní stage nazvané Město Jihlava během tří dnů vystoupí například skupiny Mirai, Wanastowi vjecy, Anna K., David Koller, Chinaski, Kapitán Demo nebo No Name. Podrobný program najdete ZDE a plán areálu ZDE.

Pláštěnky i bublifuky

Pro návštěvníky bude během celého festivalu otevřený i stan města Jihlava. „Vzhledem k počasí, které na dobu festivalu hlásí, tam bude pro zájemce k dispozici zdarma na 500 pláštěnek. Připraveny tam máme ale i lékárničky a pro děti například bublifuky. Náš stánek najdete hned u hlavního vchodu do areálu letního kina,“ uvedl mluvčí magistrátu Radovan Daněk. K prodeji tam pak budou podsedáky nebo trička.

Na bezpečnost v okolí amfitéatru na Heulose, stejně jako v ulicích města, budou během celého festivalu dohlížet mimo jiné i městští policisté. „Pomáhat nám v tom bude kamerový systém,“ dodal šéf strážníků Jan Frenc.

Úvodní ilustrační foto: archiv Vysočina-news.cz

  • Facebook
  • Twitter