Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě hledají ředitele nebo ředitelku Brány Jihlavy

/
/
/
325 Zobrazení



Pracovníka do čela týmu, který se stará o kulturní dění v Jihlavě, hledají v Jihlavě. Předpokládaný nástup je 1. prosince 2023. Po uchazečích se požaduje mimo jiné vypracovat návrh koncepce rozvoje organizace na pět let.

Náplní práce je spravování městských zařízení a památek, jako je Dům Gustava Mahlera, Brána Matky Boží, Jihlavské podzemí, Galerie Nonstrop a dům Masarykovo náměstí 21. Má zodpovědnost za městské kulturní akce a společně s dalšími partnery spoluvytváří a propaguje turistickou nabídku města.

Mezi požadované předpoklady uchazečů patří mimo jiné ukončené vysokoškolské vzdělání magisterského studijního programu, nejlépe manažerského a ekonomického směru. Důležitá je také orientace v kultuře a cestovním ruchu a výborné vyjadřovací schopnosti v mluveném i písemném projevu.

Po uchazečích se požaduje vypracovat mimo jiné návrh koncepce rozvoje organizace na pět let, který bude obsahovat základní SWOT analýzu instituce, vize a poslání organizace nebo rámcový ekonomický plán.

Předpokládaný nástup do funkce je 1. prosince 2023. Lhůta pro podání přihlášek včetně příloh je 16. října 2023 do 12. 00.

Veškeré podrobnosti najdete v inzerátu na www.jihlava.cz/volna-mista.cz.

  • Facebook
  • Twitter