Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jihlavě hlasují pro Kulturní počin a Inovativní počin roku 2023

/
/
/
202 Zobrazení



Zájemci mohou v současnosti hlasovat na stránkách jihlavského magistrátu o nejlepší kulturní akce v Jihlavě za rok 2023. Hlasovat je možné do konce února a vyhlášení výsledků ankety proběhne v dubnu v DIOD.

Kapří den, zaplétání máje, Landscape Festival, Vysočina Fest, komentované procházky Jihlavou nebo třeba Sousedský masopust na Horním Kosově. To je jen malý výčet akcí nominovaných veřejností v anketě Kulturní počin roku 2023. Nyní mohou zájemci pro jednotlivé akce, které se jim nejvíc líbily, hlasovat do 29. února.

Anketa má celkem tři kategorie, Kulturní počin roku, ve které jsou tradiční akce, Inovativní počin roku, kde najdete akce konané poprvé a Konzervativní počin roku. V této kategorii jsou akce, které mají minimálně pětiletou tradici. O Konzervativním počinu roku bude rozhodovat pouze kulturní komise Rady města Jihlavy. U dvou předešlých kategorií bude vítěze vybírat s kulturní komisí i veřejnost, ti nejlepší tak dostanou ceny dvě.

Do kategorie Kulturní počin roku bylo veřejností nominováno 16 akcí, do kategorie Inovativní počin roku 15 akcí a do kategorie Konzervativní počin roku 12 akcí.

  • Facebook
  • Twitter