Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Humpolci otevírají další památky a zvou na zahájení Humpoleckého léta

/
/
/
901 Zobrazení



Čtyři důvody, proč už tuto sobotu 5. června vyrazit do Humpolce. Každou sobotu bude mít Infocentrum + HLINÍKárium otevřené od 9.00 do 16.00, můžete se vydat na Expedici Středověk do výstavního sálu muzea na Dolním náměstí, navíc otevírají další turistický cíl – Věž kostela sv. Mikuláše, na kterou můžete vystoupit každý červnový víkend v čase od 10.00 do 16.30 a navíc v už tuto sobotu začíná Humpolecké léto v parku Stromovka.

„Vyhlídková věž letos ožije. Pro děti je připravena zábavně-naučná hra, dospělí si nově mohou vychutnat kromě výhledu na město výstavu fotografií z dávné i nedávné minulosti města. Ta je umístěna v posledním patře věže. Budou tak moci konfrontovat současný pohled s historií a vychutnat si, jak se naše město v průběhu let rozvíjí a krásní,“ prozradila ředitelka Městského kulturního a informačního střediska v Humpolci Marcela Kubíčková.

Co všechno zažijete na výstavě Expedice středověk, vám představí tohle video. A samotné Humpolecké léto opět a konečně ožije nejen pořádnou dávkou muziky. Celou akci v sobotu 5. června, s programem od 15.30 do 22.00, zahájí Spolektiv, multižánrová kapela s autorskou hudbou, v jejíchž písních zní folk, rock i jazz. Další kapela cílí na děti – Myš & Maš nabízí autorské písničky, tanec, soutěže, dovádění.
„Na Humpoleckém létě nemůže chybět humpolecká kapela. A na naší akci ji zastupuje jedna z nejoblíbenějších – PokusBand – šikovní kluci a skvělá muzika,“ přiblížila Marcela Kubíčková.
Program ukončí v Humpolci už dobře známá parta Crazy Dogs – rock´n´roll, padesátky, kostkovaná saka a puntíkaté šaty.

Odpolední program doplní sportovní aktivity pro děti i dospěláky. Vyzkoušíte chůdy, lanové překážky, minigolf….a spoustu dalšího prospěšného pro váš pohybový aparát a vyplavení endorfinů. Novinkou je, že do Humpolce přijede Petanque oddíl z Chotěboře, zahrají tu exhibiční turnaj, a pak budou všechny zájemce učit, jak se tato hra hraje.

  • Facebook
  • Twitter