Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Havlíčkově Brodě se v noci srazilo pět aut

/
/
/
1384 Zobrazení



V úterý 18. září se před třiadvacátou hodinou stala v Lidické ulici na výjezdu z Havlíčkova Brodu v blízkosti čerpací stanice dopravní nehoda, při níž se střetlo celkem pěti vozidel – čtyři nákladní a jedno osobní.

„Podle prvotního šetření na místě nehody řidič nákladního vozidla s přívěsem, cizí státní příslušník, projížděl po silnici ve směru jízdy na Jihlavu. Na silnici, kde jsou vyznačeny dva jízdní pruhy ve směru na Jihlavu, začal předjíždět ve stoupání jiné nákladní vozidlo. Předjížděcí manévr ale nezvládl a v místě, kde jeden jízdní pruh končí, přejel přes vyvýšený ostrůvek, strhl řízení vpravo a bokem narazil do předjížděného vozidla.

Místo nehody, foto: Policie ČR

Obě vozidla po střetu vyjela mimo komunikaci, kde stálo zaparkované nákladní vozidlo, které narazilo do dalšího v místě zaparkovaného nákladního vozidla. Jedoucí nákladní vozidlo ještě poté narazilo do zaparkovaného osobního vozu.
Při nehodě byly také poškozeny dopravní značky a oplocení přilehlého areálu. Řidič nákladního vozidla, který nehodu způsobil se těžce zranil a musel být převezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice v Brně.

Místo nehody, foto: Policie ČR

Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Po dobu šetření, dokumentování nehody a odstraňování jejích následků řídili v místě provoz policisté. Na nezbytně nutnou dobu byla silnice zcela uzavřena, aby bylo možné vyprostit havarované vozy.

  • Facebook
  • Twitter