Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Dešově na Třebíčsku po ránu hořela stodola, oheň zaměstnal čtyři jednotky hasičů

/
/
/
443 Zobrazení



K požáru stodoly v Dešově na Třebíčsku došlo v úterý 23. února před pátou hodinou ranní. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Jemnice a Moravských Budějovic společně s dobrovolnými hasiči z Dešova a Třebelovic.

„V době příjezdu hasičů na místo události byla stodola v plamenech. Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů. Dostat požár pod kontrolu se zasahujícím jednotkám podařilo po pár minutách intenzivního hašení. Následně hasiči rozebrali požárem zasažené konstrukce objektu a dohasili jednotlivá ohniska hoření. Úplná likvidace požáru proběhla před šestou hodinou ráno,“ přiblížila zásah hasičů Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině. Podle jejích informací se při požáru ani samotném zásahu nikdo nezranil a škodu hasiči vyčíslili na částku 1,2 milionu korun. Příčina se stále vyšetřuje.

  • Facebook
  • Twitter