Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Cityparku jsou vystavené desítky nablýskaných motorek včetně pěti Indianů

/
/
/
4311 Zobrazení



V nákupním centru Citypark Jihlava odstartoval druhý ročník Vysočina Motoshow. Až do 15. dubna si na své si přijdou nejen milovníci motorek, ale i offroadů. Kromě motocyklů je zde speciální terénní fotokoutek s buggynami a čtyřkolkou. 

Už loni na ni dorazily desetitisíce lidí. „Také letos v Cityparku očekáváme zájem veřejnosti. Povedlo se nám totiž na výstavu přivézt další ikonické značky. Kromě Harley Davidson, který u nás byl už loni, letos vystavujeme legendární stroje Indian. Jeden z krajských motodealerů k nám přivezl také ikonické skútry Vespa,“ popisuje lákadla výstavy centre manager Aleš Navrátil. Bonbonkem pro motocyklové fajnšmerky jsou legendární motocykly Indian, Harley Davidson a ikonické skútry Vespa. Velkým lákadlem akce je také soutěž o skútr Honda PCX.

Motorky na cesty i necesty
Harley, Indian a Vespa nejsou jedinými taháky výstavy. Kromě nich na pasáži září také nablýskané stroje Suzuki. Milovníky retra určitě potěší dvě z motorek Truimph, které evokují stroje 50. let. Motorkáři, kteří preferují pohodovou jízdu po silnici, ocení café racery SWM. Kdo naopak rád jezdí terénem, určitě najde cestu k výstavě strojů Honda. Hned vedle nich je navíc připraven speciální offroadový fotokoutek. V něm jsou instalované dvě buggyny a jedna čtyřkolka. V jedné z nich se návštěvníci mohou fotit.

Jako doplnění výstavy je v Cityparku pro návštěvníky připravená velká soutěž o skútr Honda PCX. Do soutěže se může zařadit každý. Stačí nakoupit v Cityparku, vyplnit soutěžní formulář a vhodit ho do slosovacího boxu. Vítěz bylo vylosovaný na závěr výstavy v neděli 15. dubna v 15.00. Další částí doprovodného programu je možnost projet si motorky SWM. Jejich půjčovna bude umístěná v parčíku u vchodu z ulice U Dlouhé stěny. Zápůjčky budou zcela zdarma.

  • Facebook
  • Twitter