Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Brodě pokračuje stavba parkoviště pro 53 aut

/
/
/
437 Zobrazení



Od října loňského roku roste v lokalitě Na Nebi pod budovou domova pro seniory v Reynkově ulici nové parkoviště pro 53 automobilů. V jeho těsné blízkosti vzniká dalších sedm podélných parkovacích stání. Město plánuje parkovací stání pronajímat.

„V současné době dodavatelská firma dokončuje betonové opěrné zdi včetně izolace proti zemní vlhkosti a zároveň probíhají práce na výstavbě parkovacích míst – pokládka konstrukčních štěrkových vrstev, osazování obrub z velkých kostek a dláždění parkovacích míst z drobných kostek,“ upřesnil Pavel Sláma z odboru rozvoje města a dodal, že zhotovitel připravuje také kabelové vedení veřejného osvětlení a napojení kamerového systému na datovou síť města.

V srpnu přijdou na řadu dokončovací práce na vydláždění, terénních a sadových úpravách, osazení vjezdové závory a kamerového systému. Hotovo by mělo být do konce prázdnin. Nové parkoviště vyjde město za cca 31 milionů korun.

Parkovací místo si mohou zájemci pronajmout

Místa na novém parkovišti chce město pronajímat. Nájemce vybere ve Veřejné obchodní soutěži – podáním nabídek obálkovou metodou s nejvyšší nabídkou smluvního nájemného. Nabídky ve formě vyplněné formalizované Smlouvy o nájmu parkovacího stání město přijímá v uzavřených obálkách, zřetelně označených textem: „Neotvírat – pronájem parkovacího stání – REYNKOVA“ v termínu do pondělí 31. července na podatelnu městského úřadu, Havlíčkovo náměstí 57. Smlouvy se vítězi soutěže pak radnice uzavře na dobu určitou do 31. prosince roku 2025.

Formalizovaná Smlouva o nájmu parkovacího stání a podmínky soutěže jsou zveřejněny na webových stránkách města www.muhb.cz, vše je k dispozici také na Ekonomickém odboru Městského úřadu v Havlíčkově Brodě.

Minimální nabídková cena je stanovena ve výši 350 Kč vč. DPH / stání / měsíc. Více informací: Markéta Firychová – Ekonomický odbor: tel.: 569 497 177, email: mfirychova@muhb.cz.

  • Facebook
  • Twitter