Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Birell Aréna uvidí souboj o první místo!

/
/
/
1015 Zobrazení



Stolní tenisty HB Ostrov Havlíčkův Brod čeká zítra dosud nejtěžší zkouška v probíhající soutěžní sezoně 2020/2021. V rámci 9. kola české extraligy v domácí Birell Aréně přivítají tým TTC ENFIREEX Ostrava. Půjde o historicky první měření sil obou aktuálně nejlepších českých klubů. A bude to po všech stránkách velice pikantní souboj, ve kterém je v sázce první místo v průběžné extraligové tabulce.

Čtvrteční zápas bude mít zvláštní příchuť pro několik jeho účastníků. Na místo činu, do Havlíčkova Brodu, se už v barvách ostravského týmu vrátí Petr Korbel a Tomáš Demek. Oba v havlíčkobrodském klubu působili ve třech mistrovských sezonách 2013/2014, 2014/2015 a 2015/2016, poté odešli do nově vzniklého TTC Ostrava 2016, kde jsou dodnes.

V Birell Aréně se zítra střetnou dva největší adepti na extraligový titul. HB Ostrov se radoval již třikrát…

Hodně zajímavý příběh spojuje s oběma kluby Tomáše Treglera. Ten v dresu HB Ostrov vybojoval v sezonách 2014/2015 a 2015/2016 dva mistrovské tituly, aby ve sbírání extraligových primátů pokračoval dvě následující sezony v TTC Ostrava 2016. Vloni v létě pak bývalý český reprezentant po krátké zastávce v SKST Cheb zamířil zpět do HB Ostrov. V Havlíčkově Brodě teď se svými někdejšími spoluhráči s pražského El Niňa Dmitrijem Prokopcovem, Michalem Obešlem a Bohumilem Vožickým usiluje o zisk osmého titulu mistra České republiky družstev ve stolním tenisu.

Historicky první měření sil mezi HB Ostrov Havlíčkův Brod a TTC ENFIREEX Ostrava slibuje zajímavou podívanou. Oba týmy se suverénně usadily na čele extraligové tabulky. HB Ostrov je první s plným bodovým ziskem, TTC ENFIREEX Ostrava na něj na druhém místě ztrácí pouhé dva body.

Stolní tenisté TTC ENFIREEX Ostrava si v prosinci loňského roku zahráli prestižní Ligu mistrů

Souboj dvou aktuálně nejlepších českých extraligových týmů můžete sledovat živě na obrazovkách TV Aréna Sport. Utkání 9. kola české extraligy mezi HB Ostrov Havlíčkův Brod a TTC ENFIREEX Ostrava začne ve čtvrtek 21. ledna v Birell Aréně v 18.00. Nenechte si špičkový stolní tenis z Havlíčkova Brodu ujít!

Pohled na soupisky obou týmů:

HB Ostrov Havlíčkův Brod
Hráčský kádr: Dmitrij PROKOPCOV, Tomáš TREGLER, Michal OBEŠLO, Radek SKÁLA, Mohamed SHOUMAN, Josef ŠIMONČÍK. Hrající trenér: Bohumil VOŽICKÝ. Manažer: Miroslav JINEK.

TTC ENFIREEX Ostrava
Hráčský kádr: Jakub KLEPRLÍK, Felipe OLIVARES, Šimon BĚLÍK, Filip DELINČÁK, Richard KORBEL. Hrající manažer: Petr KORBEL. Trenér: Tomáš DEMEK.

HB Ostrov je v letošní Extralize suverénní. Vede průběžnou tabulku bez ztráty jediného bodu

  • Facebook
  • Twitter