Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V areálu novoměstské nemocnice přibyla parkovací místa

/
/
/
477 Zobrazení



V blízkosti nově opravené budovy lékárny v horní části areálu Nemocnice Nové Město na Moravě přibyla i nová parkovací místa. Budou sloužit pacientům i zaměstnancům nemocničního zařízení.

„Parkovací místa jsou součástí projektu rekonstrukce vstupního pavilonu. Je tam místo pro pět vozidel,“ uvedl technický náměstek Nemocnice Nové Město na Moravě Jiří Drdla.
V areálu nemocnice je okolo osmdesáti parkovacích míst. Část z nich slouží pro parkování vozidel zaměstnanců, další využívají návštěvníci, kteří do nemocničního zařízení přijíždí. Vjezd do nemocnice je zpoplatněný. První půlhodina je zdarma, poté zaplatí návštěvníci dvacet korun za každou další hodinu parkování. „Pokud jde o zaměstnance, v areálu nemocnice mohou parkovat pouze ti, kteří mají parkovací kartu. Je zde omezený počet parkovacích míst, proto je i omezený počet vydaných parkovacích karet,“ sdělil Jiří Drdla.

Nová parkovací místa v novoměstské nemocnici
  • Facebook
  • Twitter