Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Luboš Pospíšil se vrací do Chotěboře

/
/
/
863 Zobrazení



Tančírna Panského domu v Chotěboři pořádá v pátek 13. května od 20.00 koncert Luboš Pospíšil & 5P. Matador české hudební scény s hlasem, který si nespletete, prožívá jedno z nejšťastnějších období své více než čtyřicetileté kariéry, završenou novou deskou Poesis Beat (2021).

Luboš Pospíšil koncertuje s obnovenou kapelou5P, kterou dále tvoří kytarista Mirek Linhart, klávesista a kapelník Ondřej Fencl, bubeník Jakub Nývlt a perkusista Michal Hnátek. Luboš Pospíšil & 5P koncertovali v Tančírně PD 15. března 2019. Nadšeni tehdy byli nejen návštěvníci koncertu, ale i účinkující. Na facebookové stránce Pavla Halamy napsal Ondřej Fencl: „Pavle, ještě jednou díky. Bylo to opět epochální. To bychom měli zemičku snů, kdyby v ní všichni uvažovali jako ty a místo fňukání prostě něco postavili a dokázali.“

Luboš Pospíšil, foto: I. Krejza

V pátek 13. května zazní kromě písní z nové desky Poesis Beat i osvědčené songy ze zlaté éry, jako je Tenhle vítr jsem měl rád nebo Soukromá cesta do nikam. Vstupenky za 300 Kč lze získat v předprodeji v Chotěboři v Informačním centru, v restauraci Panský dům nebo na www.smsticket.cz. Na místě bude cena za 400 Kč. Určitě koncert dobře dopadne, i když bude pátek 13.

Nová deska Poesis Beat
  • Facebook
  • Twitter