Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Usměváčci vyrazili s Ochotníky z Novoměstska k moři

/
/
/
329 Zobrazení



Každoroční benefice pro Úsměváčky z Bystřice nad Pernštejnem se opět vydařila. Ochotníci z Novoměstska sehráli v kulturním domě v Novém Městě na Moravě představení Účastníci zájezdu a veškerý výtěžek z tohoto představení putuje na konto Usměváčků.

Zájezd klapl na všech frontách. Zvracela jen Jolana (zase si nevzala Kinedryl), hodně se smálo a zpívalo, tekutiny se doplňovaly přesně podle rad Pamely, nikdo se na sluníčku nespálil, jen jednoho našli na pláži, ležel tam jak vyvržený vorvaň a na nikoho jsme s autobusem nemuseli čekat. Jen ty hnědé podšálky se zase ztrácely… „Dvanáct Karle, to tu ještě nebylo“. Účastníků zájezdu do hlediště přišlo hodně a podle smíchu a reakcí byli snad všichni spokojeni. V publiku bylo vidět diváky, nejen z Nového Města a Bystřice nad Pernštejnem, ale například ze Světlé nad Sázavou, z Boskovic nebo dokonce i z Valašska. Díky všem, kteří přispěli a pomohli udělat dobrou věc pro ty, kteří v životě takové štěstí neměli. Pro děti ze spolku Úsměváčci. Výtěžek benefice byl 17 050 Kč.

Foto: Hana Mašková

  • Facebook
  • Twitter