Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Umělci, řemeslníci, obchodníci! Předejte kus svých dovedností našim žákům, vyzývají v Jihlavě

/
/
/
310 Zobrazení



Jihlava opět hledá zájemce z řad umělců, řemeslníků nebo kulturních institucí z celé České republiky, kteří by měli zájem vytvořit vzdělávací aktivitu pro jihlavské žáky v rámci platformy Jihlava vzdělává kulturou. Nabídky lze posílat do 28. dubna.

Do tzv. inkubátoru, jak se nazývá kulturně vzdělávací aktivita v rámci platformy Jihlava vzdělává kulturou, se mohou přihlásit aktéři různých oborů – od výtvarníků a divadelníků, po architekty či obchodníky. Zájemci mohou pocházet z celé České republiky, podmínkou pro vzdělávací aktivitu je ale její plnění na území města Jihlavy. Inspirujte žáky a nechte se žáky inspirovat!

„V rámci inkubátoru vznikly například barevné mozaiky v chodníku ve Smetanových sadech, žáci si zkusili třeba i vyrobit vlastní vázaný blok v knihařské dílně. Výzva však nepodporuje pouze aktivity pro žáky, ale i jiné cílové skupiny, například učitele či neformální nebo sociálně a ekonomicky znevýhodněné skupiny dětí,“ uvedla koordinátorka projektu Ivana Hamáčková.

Město každou aktivitu podpoří maximálně 50 tisíci korun a celkově má připraveno 250 tisíc korun. Uzávěrka nabídek vzdělávacích aktivit je 28. dubna. V květnu pak proběhnou konzultace záměrů, a v červnu se návrhy dokončí a určí se jejich cílová skupina, 15. června pak proběhne vyhlášení a zveřejnění výsledků. Samotné vzdělávací aktivity se uskuteční v příštím školním roce 2023/2024. Více informací najdete ZDE.

  • Facebook
  • Twitter