Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Udělejte si přehled aktuálních uzavírek v Třebíči

/
/
/
1406 Zobrazení



V Třebíči řidiči narazí hned na několik aktuálních uzavírek a opravovaných úseků. Udělejte si s námi přehled a naplánujte si cestu bez komplikací. 
  • Regenerace sídliště omezí řidiče i chodce

V termínu od 18. června do 30. září se uzavřou silnice a chodníky v ulicích Hartmannova a Kubišova. Důvodem uzavírky jsou stavební práce na regeneraci sídliště. Práce budou stavaři odvádět po etapách, v ulici Hartmannova bude uzavírka platit po celou dobu, v ulici Kubišova od 2. července do 30. září.

  • Dopravní omezení v ulicích Benešova a Čajkovského

Od 18. června do 31. srpna budou v ulicích Benešova a Čajkovského probíhat stavební a výkopové práce při pokládce plynovodu. Práce si vyžádají dopravní omezení a uzavírku chodníků.

  • Omezení ve STOP SHOPu

V době rozšiřování nákupní zóny STOP SHOP počítejte v termínu od 18. června do 18. července s dopravní uzavírkou na příjezdu k obchodu Haus Spezi. Příjezd povede zadem, kolem budov STOP SHOPu, vyjet bude možné přední stranou areálu.

  • Uzavřené parkovací stání

V Demlově ulici kvůli revitalizaci bytového domu a umístění skládky stavebního materiálu nebude možné využít parkovací stání, a to před domy č. p. 976 a 977. Termín uzavírky je od 25. června do 25. října letošního roku.

  • Facebook
  • Twitter