Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Údav na Havlíčkobrodsku havarovalo osobní auto

/
/
/
1016 Zobrazení



Ve středu 6. června hodinu po poledni narazilo osobního auto do stromu na silnici mezi Ždírcem nad Doubravou a Chrudimí u Údav na Havlíčkobrodsku. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Chotěboře a Hlinska (Pardubický kraj) a dobrovolní hasiči ze Ždírce nad Doubravou. 

„Při nehodě se zranila jedna osoba, kterou zdravotníci po nezbytném ošetření na místě převezli k dalšímu ošetření sanitním vozem do havlíčkobrodské nemocnice. Zasahující hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.
Provoz na silnici byl po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému uzavřen. K částečnému obnovení provozu došlo v 13.41. V 14.17 byly následky dopravní nehody odstraněny a jednotky se vrátily zpět na své základny,“ popsala Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině s tím, že příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté.

  • Facebook
  • Twitter