Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Třebelovic se srazila dvě nákladní auta, jeden z účastníků zemřel

/
/
/
695 Zobrazení



V pondělí 3. srpna okolo sedmé hodiny ranní se střetla na silnici u Třebelovic na Třebíčsku dvě nákladní auta. Na místo události vyjeli profesionálních hasičů z Moravských Budějovic a Jemnice.

„Oba řidiči zůstali po nehodě ve vozech zaklínění a hasiči je museli z havarovaných aut vyprostit za použití hydraulického nářadí. Ihned po vyproštění byli zranění předáni do péče zdravotníkům,“ popsala prvotní informace Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

„Jedna osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým bohužel podlehla. Druhý řidič byl z místa nehody ve vážném stavu, na umělé plicní ventilaci, převezen do traumacentra v Brně,“ doplnil krátce po nehodě tragický účet srážky Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby.

„Řidič nákladního vozu jel po silnici ve směru od Jemnice, na rovném úseku z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru a střetl se s protijedoucím nákladním autem. Při nehodě utrpěl dvaatřicetiletý řidič těžká zranění, kterým na místě podlehl. Druhý zraněný řidič byl zdravotnickou záchrannou službou transportován do brněnské nemocnice.
Komunikace byla po nehodě zcela neprůjezdná a policisté odkláněli dopravu přes Mladoňovice. Příčinu a okolnosti tragické nehody policisté prověřují,“ upřesnila další informace po poledni policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Jedno z havarovaných aut, foto: HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter