Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Lípy se srazilo osobní auto s vlakem

/
/
/
979 Zobrazení



Ve středu 18. července dopoledne došlo okolo po půl jedenácté na silnici třetí třídy 34810 u Lípy na Havlíčkobrodsku k dopravní nehodě. Střetlo se tu osobní auto s osobním motorovým vlakem.
„Pětapadesátiletý řidič osobního vozu VW jel po silnici z Lípy směrem na místní část Malou Lípu. Vlak jel z Havlíčkova Brodu na Humpolec. Řidič z dosud nezjištěných příčin přehlédl světelné signalizační zařízení přejezdu, které podle prvotního šetření na místě bylo řádně v provozu, vjel na železniční přejezd v době, kdy o trati projížděl vlak. Došlo ke střetu vozidla a vlaku.
Jednalo se o motorový vlak, který přepravoval dvanáct osob, nikdo z cestujících nebyl zraněn. Řidič osobního vozidla se při nehodě zranil a byl přepraven vrtulníkem do jihlavské nemocnice. Nikdo další zraněn nebyl. Silnice v místě nehody je s opatrností průjezdná,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Další okolnosti nehod jsou předmětem policejního šetření.

  • Facebook
  • Twitter