Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Dušejova havarovalo po poledni osobní auto

/
/
/
310 Zobrazení



K dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 7. prosince před jednou hodinou odpoledne u Dušejova na Jihlavsku, kde narazilo osobní auto do stromu.

Na místo události vyjeli profesionální hasiči z centrální hasičské stanice v Jihlavě. „Z havarovaného vozu museli hasiči vyprostit zaklíněného zraněného řidiče. Po vyproštění ho předali do péče zdravotníkům. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ popsala událost Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.
„Řidič osobního auta Škoda Octavia projížděl po silnici ve směru od Dušejova směrem na Zbilidy a při jízdě na přímém úseku dosud z nezjištěných příčin vjel vpravo mimo komunikaci a narazil do vzrostlého stromu.
Při dopravní nehodě se těžce zranil jednatřicetiletý řidič, kterého na místě dopravní nehody ošetřila osádka zdravotnické záchranné služby a následně ho letecky převezli zdravotníci k dalšímu vyšetření do Nemocnice Jihlava.
Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku na případnou přítomnost alkoholu, jejíž výsledek byl negativní. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda ve výši 120 000 korun,“ doplnila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Úvodní foto: Havarované auto u Dušejova, foto: HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter