Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třetí desítka obětí silnic Vysočiny se pomalu naplňuje

/
/
/
1004 Zobrazení



V pátek 21. srpna před čtvrtou hodinou odpoledne vyjížděli policisté k další tragické dopravní nehodě, ke které došlo na silnici vedoucí z Telče na Dolní Dvorce. Na místo ihned vyjela také zdravotnická záchranná služba a hasiči.

„Policisté zjistili, že za sebou jeli ve stejném směru dva motocyklisté. První vyjel do protisměru a střetl se s protijedoucím vozem, přičemž motocyklista utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. Další motocyklista jedoucí za ním vyjel mimo vozovku a havaroval. Utrpěl zranění a byl transportován zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

„Jeden z motorkářů utrpěl následkem havárie vážná zranění, kterým přes veškeré úsilí záchranářů na místě události podlehl. Druhého motocyklistu pak zdravotníci letecky transportovali do nemocnice v Brně. Lehké zranění utrpěla i jedna osoba z osobního vozu,“ potvrdil tragický účet nehody Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

Místo tragické nehody bylo v době havárie neprůjezdné a policisté odkláněli dopravu na objízdné trasy, které vedou na objízdné trasy, které vedou přes Urbanov na Dlouhou Brtnici a přes Starou Říši na Novou Říši. Příčinu, okolnosti a přesný průběh dopravní nehody zjišťují.
Silnici z Telče na Dolní Dvorce se podařilo zprůjezdnit okolo dvacáté hodiny.

  • Facebook
  • Twitter