Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Festival Otevřeno Jimramov 2020 po jednatřicáté

/
/
/
2371 Zobrazení



Jednatřicátý ročník multižánrového festivalu Otevřeno v Jimramově se uskuteční o víkendu 28.-30. srpna v parku Bludník na soutoku Svratky a Fryšávky.

Svoji novou desku Jednou tě potkám, oceněnou cenou Anděl jako Album roku, při něm představí Vladimír Mišík, který jinak už koncertování omezil. Držitele ceny Anděl najdeme i mezi dalšími účinkujícími, jejími nositeli jsou také Žamboši, Terne Čhave, Květy, Prago Union nebo Ponk.
Vedle nich by bylo škoda přehlédnout iránského kytaristu Shahaba Tolouie, osamělého písničkáře Jana Buriana s o generaci až dvě mladšími spoluhráči, věkem podobně rozepjatou, ale bluesově souznící kapelu Livin Free nebo Poletíme? výtvarníka Rudy Brančovského.
Kromě hudby je součástí programu výstava obrazů, promítání dokumentárních filmů, divadlo pro děti, slam poetry a beseda s novinářkou a publicistkou Markétou Kutilovou.
Partnery festivalu jsou Ministerstvo kultury, Státní fond kultury ČR a Skupina ČEZ.
Podrobnější informace lze nalézt na webu nebo Facebooku.

  • Facebook
  • Twitter