Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíčská průmyslová zóna je obsazená už před jejím zasíťováním

/
/
/
1309 Zobrazení



Rada města Třebíče na svém zasedání 10. ledna doporučila zastupitelům prodat poslední volný pozemek v průmyslové zóně v Rafaelově ulici. Po společnostech WERA WERK, s. r. o., a Altreva, s. r. o., které už pozemky v průmyslové zóně zakoupily, podala nabídku společnost DNK systém, s. r. o., která provádí výrobu a montáž dřevostaveb.

„Pokud zastupitelé na konci ledna prodej schválí (a není jediný důvod, proč by to neměli udělat), bude celá nová průmyslová zóna prodaná, aniž bychom kopli do země,“ uvedl starosta Pavel Pacal. „Všechny společnosti, které budou v nové průmyslové zóně působit, zaručují zaměstnanost. Jsou to třebíčské nebo regionální firmy, které nezaměstnávají sezónní zaměstnance. Vysoká poptávka a zájem společností po výstavbě v našem městě nás zavazuje k hledání dalších pozemků pro průmyslovou zónu,“ doplnil Pavel Pacal.

Průmyslová zóna Rafaelova I o celkové výměře 8,3 hektarů je na severním okraji zastavěného území Třebíče. Umístění zóny je atraktivní zejména z logistického pohledu, díky snadné dostupnosti a napojení na dálnici D1. Výkup pozemků pro vybudování této průmyslové zóny schválili zastupitelé města v roce 2016.

  • Facebook
  • Twitter