Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tragická nehoda uzavřela silnici v Jihlavě

/
/
/
881 Zobrazení



V pondělí 22. března okolo třetí hodiny odpoledne se stala na obchvatu Jihlavy na silnici I/38 před křižovatkou se Znojemskou ulicí, kde se střetlo osobní a nákladní auto. Havárie si vyžádala jednu oběť a jedna další účastník utrpěl zranění.

„Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému Kraje Vysočina. Policisté zjišťují další okolnosti nehody, míru zavinění a dopravní nehodu zadokumentují,“ uvedla prvotní informace Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

„Na místo události vyjely ihned dvě pozemní posádky z Jihlavy. Bohužel bilance nehody je tragická. Řidič osobního vozu utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým podlehl ještě před příjezdem záchranářů. Řidič nákladního vozidla vyvázl z nehody bez zranění,“ doplnil Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

Policisté dalším šetřením na místě havárie zjistili, že řidič osobního vozu Škoda Octavia projížděl ve směru od Znojma na Jihlavu. „Z dosud nezjištěných příčin náhle vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozem DAF s návěsem. Následky nehody jsou fatální. Jedenadvacetiletý řidič osobního auta utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě nehody zemřel. Ve vozidle cestoval sám. Řidič nákladního vozidla si po nehodě stěžoval na bolest nohou, ale lékařské ošetření nakonec nepožadoval. Místo dopravní nehody je stále zcela neprůjezdné a policisté odklánějí veškerý provoz přes centrum Jihlavy,“ dodala Dana Čírtková.

  • Facebook
  • Twitter