Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tragická nehoda u Skuhrova na Havlíčkobrodsku

/
/
/
2526 Zobrazení



V pondělí 16. dubna před druhou hodinou odpoledne došlo na silnici I/38 na okraji Skuhrova na Havlíčkobrodsku k tragické dopravní nehodě, při níž zahynul starší řidič. Silnice mezi Kolínem a Havlíčkovým Brodem zůstala po havárii neprůjezdná.  

Šestasedmdesátiletý řidič osobního vozu Škoda Fabia jel po silnici ve směru od Čáslavi na Havlíčkův Brod a při projíždění mírnou pravotočivou zatáčkou z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím nákladním autem.
Následky dopravní nehody jsou fatální – řidič osobního vozidla na místě zemřel. V osobním voze cestoval sám, nikdo jiný zraněn nebyl. Místo dopravní nehody zůstalo po nehodě neprůjezdné, na místě provoz řídí policisté a odklánějí vozidla na silnici přes obec,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření ze strany policistů z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter