Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tragická nehoda u Rančířova: čelně se srazila dodávka s nákladním autem

/
/
/
1940 Zobrazení



JIHLAVSKO – Smrtelná nehoda na silnici I/38 u Rančířova na Jihlavsku se odehrála v pondělí 14. září po 11.00 dopolední. Čelně se tu srazila dodávka s nákladním autem a k havárii se přimotala ještě další dvě vozidla – jeden náklaďák a jedno osobní auto. Nehoda má smutnou bilanci. Jeden člověk zemřel, další se lehce zranil. Silnice je zcela neprůjezdná, navíc nákladní auta nemají kudy projet a musí na místě stát.

„Řidiče dodávky již nebylo možné zachránit a svým vážným zraněním na místě události podlehl. Druhou osobu, řidiče kamionu, transportovali zdravotníci s lehčím zraněním na urgentní příjem Nemocnice Jihlava,“ potvrdil mluvčí krajských záchranářů Petr Janáček.

Řidiči zbývajících dvou vozidel zranění neutrpěli, k úhoně přišla pouze jejich auta.

Silnice I/38 stojí

Silnice je od nehody zcela neprůjezdná a policisté odklánějí provoz v obou směrech před Brtnici. Objízdná trasa je ale určená pouze pro osobní auta, kamiony vzhledem k opravovaným silnicím v okolí objížďku využít nemohou. „Řidiči nákladních vozidel musí zůstat na silnici I/38 nebo pro tranzit s předstihem volit jinou trasu. V Jihlavě policisté doporučují řidičům nákladních vozidel využít dálnici D1 a pokračovat přes Velké Meziříčí,“ informovala kolem 13.00 krajská policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že silnice bude z důvodu šetření příčin dopravní nehody a odstraňování následků zcela neprůjezdná zřejmě několik hodin. Podle Centra dopravních informací Policie ČR předběžně do 16.00.

  • Facebook
  • Twitter