Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tragická havárie v úterý ráno na Žďársku

/
/
/
1107 Zobrazení



V úterý 28. května časně ráno před druhou hodinou došlo na silnici III/3494 za Uhřínovem směrem na Velké Meziříčí k tragické havárii. Po nárazu do stromu zemřel řidič. K další nehodě došlo na Třebíčsku v pondělí odpoledne.

„Z dosud nezjištěných příčin zde havarovalo osobní vozidlo Mercedes Benz C 300, ve kterém podle prvotních informací cestoval pouze řidič. Z dosud nezjištěných příčin vyjel s vozidlem mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Řidič na místě zemřel. Silnice je v současné době uzavřena. Na místě probíhá dokumentace dopravní nehody a úkony vedoucí ke ztotožnění řidiče,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

V pondělí 27. května krátce před šestnáctou hodinou se stala havárie na křižovatce silnice II/399 a silnice II/152 v katastru Hrotovic.„Šestasedmdesátiletá řidička jela s osobním vozem Peugeot ve směru od Dalešic na Rouchovany. Při průjezdu křižovatkou nerespektovala příkazovou dopravní značku Stůj dej přednost v jízdě a vjela do křižovatky v okamžiku, kdy ve směru od Slavětic k Hrotovicím po hlavní silnici přijíždělo osobní auto VW. Došlo ke střetu vozidel a obě auta skončila mimo komunikaci.
Při dopravní nehodě se těžce zranila řidička, kterou transportovala letecká záchranná služba do nemocnice v Brně. Těžce se zranil její spolucestující, kterého zdravotníci převezli vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Brně. Zranění utrpěl také řidič z druhého osobního vozu. Vozidlem zdravotnické záchranné služby byl převezen do brněnské nemocnice. U tohoto řidiče provedli na místě nehody policisté dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Kvůli vážnému zranění řidičky u ní nemohla být provedena dechová zkouška na alkohol, proto byl cestou integrovaného operačního střediska vyžádán odběr krve,“ doplnila Dana Čírtková. Na vozech vznikla hmotná škoda ve výši přesahující částku 85 000 korun. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Třebíč.

  • Facebook
  • Twitter