Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tradiční vánoční Našrot v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1060 Zobrazení



Už několik let let pořádá skupina Našrot o Vánocích koncert, který se vyznačuje velkou návštěvností. V klubu Oko vystoupí v úterý 25. prosince od 20.00 a nebude sama. Předskokany jí udělají dva hosté.
Začne kapela Nonsense z Velkého Meziříčí. Po nich v 21.00 zahraje skupina Našrot dvě hodiny. Závěr večera patří od 23.30 havlíčkobrodské kapele Denudace. Všechna vystoupení budou unplugged. Na četná přání se rozhodl hlavní pořadatel koncertu Jakub Tauber udělat předprodej. Vstupenky tak můžete darovat nejbližším pod stromeček. V předprodeji stojí 150 Kč.

Plakát

Zakoupíte je: v klubu Oko v kavárně nebo na baru, v Ethno Shopu Tulipán. Osobně je může Jakub Tauber předat v Havlíčkově Brodě, nebo Jihlavě. Info na tel.: 777 905 594 či mailu: bravogril@seznam.cz. Vstupenky budou k dostání do 22. prosince, na místě budou stát 200 Kč.
Někdo může mít štěstí vyhrát v soutěži o dvě vstupenky. Soutěžní otázka: „Napište aspoň jeden název alba od skupiny Našrot.“ Odpovědi posílejte do pátku 21. prosince do 18.00 mailem na: hudbasoutez@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru

 

 

 

 

  • Facebook
  • Twitter