Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

TooMa Squad předjel ve Žďáře nad Sázavou i Jezdce Apokalypsy

/
/
/
691 Zobrazení



V úterý 27. listopadu se na Gymnáziu Žďár nad Sázavou sešlo 75 nejúspěšnějších pIšQworkářů z Vysočiny, aby mezi sebou vybrali jeden tým, který bude Kraj Vysočina reprezentovat na brněnském Grandfinále.

Těmi nejúspěšnějšími se nakonec stal tým TooMa Squad z Gymnázia Třebíč, který porazil i Jezdce Apokalypsy, loňské účastníky grandfinále a 20. nejlepší tým pIšQworek 2017.

Žďárský krajský turnaj začal na minutu přesně a netrpěliví soutěžící nevydrželi ani chvíli v klidu. Po úvodní prezentaci a představení partnerů soutěže, mezi které v tomto krajském turnaji patřila i jihlavská únikovka TeamExit, se soutěžící rozlosovali do skupin.

Hráči naplno využívali prodlouženého časového limitu a hráli až do posledních vteřin. S několika týmy jsme se ovšem museli rozloučit už po skupinových zápasech. Své sbohem řekly pIšQworkám týmy Kolečkáři, s. r. o., Ty Jiní, Olivová ratolest, mg, Jméno Týmu, Spszr2 a Hroudy. Zůstalo 8 nejstatečnějších týmů, které se odhodlaně pustily do play-off.

Play-off zahájily zápasy mezi Chovanci psychiatrie z městečka XX z Gymnázia Jihlava a TooMa squad z Gymnázia Třebíč. U druhého stolu se utkaly týmy Satani z domácího žďárského gymnázia a Septyma z Gymnázia Havlíčkův Brod. U třetího stolu bojovali loňští finalisté Jezdci Apokalypsy z Gymnázia Pacov proti Im-Pro z jihlavského gymnázia. Poslední bojiště patřilo týmu CHUPACABRA SQUAD ze SPŠ stavební v Havlíčkově Brodě a jejich soupeřům s názvem Zoubek udělal dobře, kteří přijeli z gymnázia v Třebíči.

První kolo pavouka znamenalo konec pro Satany, CHUPACABRA SQUAD, všemi organizátory milované Chovance a pro tým Im-Pro. Čtyři nejsilnější týmy se usadily do bojových pozic a ty nejdůležitější zápasy mohly začít. Nájezdům Jezdců Apokalypsy podlehl Zoubek udělal dobře, který se dostal pouze do boje o třetí místo. Jejich soupeřem se stal tým Septyma, který nestačil na TooMa Squad. Pomyslný bronz nakonec připadl týmu Zoubek udělal dobře, čtvrté místo zbylo na Septymu.

Nakonec se s výsledkem 12:8 stal vítězem tým TooMa Squad z Gymnázia Třebíč, čímž si zároveň zajistil jízdenku do Brna. Jezdci Apokalypsy tentokrát dojeli jen pro druhé místo, což po loňské zkušenosti pro ně znamenalo možná apokalypsu.

Pořadí:

1. místo: TooMa Squad (Gymnázium Třebíč) ve složení: Václav Jelínek, Khanh Nguyen, Vít Musil, Petr Scheubrein, Pavel Hadraba

2. místo: Jezdci Apokalypsy (Gymnázium Pacov) ve složení: Jan Smolek, Karel Vágner, Václav Fabík, Martin Hruška, Patrik Vondráš

3. místo: Zoubek udělal dobře (Gymnázium Třebíč) ve složení: Jan Bryja, Šimon Bryja, Jan Špaček, Filip Keiser, Šimon Malík

Veškeré podrobnosti naleznete na webových stránkách nebo na Facebooku.

  • Facebook
  • Twitter