Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Teploty kolem nuly opět zkomplikovaly dopravu na Vysočině

/
/
/
369 Zobrazení



Ve čtvrtek 12. ledna od páté do deváté hodiny ranní přijali policisté na Vysočině oznámení o třinácti dopravních nehodách. Na některých místech regionu jsou podle jejich informací silnice namrzlé, proto je tomu nutné přizpůsobit rychlost a způsob jízdy.

„Dnes před sedmou hodinou ráno došlo na silnici III/36071 u Lesonic na Třebíčsku ke střetu tří osobních vozidel. Řidička auta vyjela z dosud nezjištěných příčin do protisměru, střetla se s protijedoucím vozem a následně ještě s dalším autem. Při nehodě utrpěly zranění řidičky vozidel, obě ženy byly zdravotnickou záchrannou službou transportovány do brněnské nemocnice. Příčinu a okolnosti dopravní nehody policisté šetří,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Srážka aut u Lesonic, foto: Policie ČR

K další vážné dopravní nehodě došlo po půl osmé ráno na silnici II/344 mezi Rozsochatcem a Chotěboří. „Řidič vozu Peugeot vyjel mimo komunikaci, kde se střetl se vzrostlým stromem. Při havárii se zranil řidič, kterého zdravotníci letecky transportovali do nemocnice v Hradci Králové. Také v tomto případě policisté dopravní nehodu šetří,“ dodala tisková mluvčí.

Úvodní foto: Havárie auta mezi Rozsochatcem a Chotěboří, foto: Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter