Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Televizní duel vyzněl lépe pro Hrochy

/
/
/
703 Zobrazení



Nejvyšší softbalová soutěž mužů pokračovala o víkendu dalšími zápasy. Havlíčkobrodští Hroši se poprvé v letošní sezoně představili v domácím prostředí Hippos arény a historicky poprvé za asistence kamer České televize.

V přímém televizním přenosu porazili nováčka soutěže pražské Joudrs 4:0. Nepříznivé počasí další zápasy Hrochů zhatilo a utkání s Tempem Praha a v Sezimově Ústí byly odloženy na náhradní termíny.

Hroši Havlíčkův Brod – Joudrs Praha 4:0
„Před solidně zaplněnou Hippos arénou odehráli hráči opět velmi dobrý zápas, především obrana předvedla další bezchybný výkon. Nadhazovač Michal Holobrádek navíc přispěl k nule na straně obdržených bodů 15 strike outy a bezpečně dovedl domácí tým ke třetí letošní výhře.
Do vedení poslal domácí tým hned v úvodním útoku Lukáš Hospodka, kterého poslal pro první bod tvrdým odpalem Jiří Šeda. Na 3:0 zvýšil dalším dlouhým odpalem v polovině zápasu Petr Kruntorád. Na konečných 4:0 upravili hráči výsledek v páté směně, kdy rozběhali obranu hostů a přinutili Joudrs k několika chybám,“ komentoval zápas Dušan Šnelly z havlíčkobrodského klubu.

  • Facebook
  • Twitter