Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Technoparty na Třebíčsku podle policistů bez větších problémů, lidé si ale stěžují na hluk

/
/
/
562 Zobrazení



Od pátku 10. srpna se v Meziříčku na Třebíčsku koná technoparty, podle informací policistů v pátek a v sobotu nedošlo k narušení veřejného pořádku. Ze soboty na neděli si ale stěžovali na hluk, dva  řidiče přistihli policisté pod vlivem drog. 
„Policejní hlídky dbaly na to, aby zůstala průjezdná silnice, která vede kolem areálu Brázdova mlýna, odhalili dalšího řidiče, který usedl za volant pod vlivem drog. Jednalo se o cizince, kterému policisté uložili kauci. V odpoledních hodinách se na jednu z hlídek obrátila s žádostí o pomoc dvojice návštěvníků akce. Muž, cizinec, uvedl, že ho uštkl had. Policisté přivolali zdravotnickou záchrannou službu a do jejího příjezdu poskytli muži pomoc. Zdravotníci cizince odvezli do třebíčské nemocnice. Také nadále budou policisté v lokalitě dohlížet na dodržování veřejného pořádku, provádět hlídkovou činnost, kontrolovat řidiče a dohlížet na dopravu,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

V noci ze soboty na neděli bylo na akci podle informací policistů přibližně 1 300 návštěvníků a v místě parkovalo zhruba 340 vozidel. „V nočních hodinách jsme přijali oznámení o rušení nočního klidu, kterým se policisté zabývají. V neděli ráno dále odhalili řidiče, u kterého při kontrole zjistili, že je pod vlivem drog, přestupek na úseku dopravy policisté řeší. Také v neděli budou policisté v lokalitě dohlížet na dodržování veřejného pořádku, provádět hlídkovou činnost, kontrolovat řidiče a dohlížet na dopravu,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter