Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tango argentino zaznělo ve valečském zámku

/
/
/
986 Zobrazení



V pátek 10. srpna večer se v historickém sále zámku Valeč rozezněly tóny tang Escuala Quintetu, jeho členové jsou naturelem stejně rozmanití jako tango samotné.

Soubor profesionálních instrumentalistů miluje Tango argentino ve všech podobách a o svou vášeň se často dělí s publikem na různých hudebních festivalech. Proto jejich vystoupení je součástí Mezinárodního hudebního festivalu Petra Dvorského.

Zleva Petr Beneš, kytara, Jan Prokop, kontrabas, Ivan Vokáč, klavir, Jakub Jedlinský, bandoneon, Pavel Kudelášek, housle

 

 

Na koncertu v historickém sále valečského zámku zazněly skladby skladatelů Ángela Villoda, Ástora Piazzolla, Lala Schifrina, Angela Terenziho a dalších.
Escuala Quintet hráli ve složení: Jakub Jedlinský průvodní slovo a hra na bandoneon, Pavel Kudelásek – housle, Petr Beneš – elektrická kytara, Ivan Vokáč – klavír, Jan Prokop – kontrabas, Gabriela Vermelho – zpěv.

 

 

 

 

  • Facebook
  • Twitter