Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Svatý Václav v Havlíčkově Brodě ve znamení dětského úsměvu

/
/
/
633 Zobrazení



Po osmnácté se v městském parku Budoucnost v Havlíčkově Brodě konal v pátek 28. září sváteční Svatováclavský dětský den. Pořadatelé nabídli rodinám s dětmi celodenní program.

„Chtěli bychom touto cestou poděkovat za přízeň všem, kteří se svými ratolestmi přišli a do programu se zapojili; jejich spokojenost a radost nás samozřejmě těší. Zároveň chceme zmínit ty, bez jejichž pomoci by se taková akce nemohla konat.

Svatováclavský dětský den v Havlíčkově Brodě, archiv pořadatelů

Naše veliké poděkování proto patří Základní kynologické organizaci HB, jejíž členové předvedli výcvik psů, AZ Centru a jejich loutkářům, kteří dětem osvětlili, kterak Kašpárek vařil živou vodu, koníkům z Jezdeckému klubu Lesolg Rozsochatec, Blance Stehnové a její kolegyni, které pestře pomalovaly nepočítaně dětských obličejů i moderátorovi a diskžokejovi Liboru Veselému. V neposlední řadě pak Janu Kletečkovi za organizaci soutěží a členům vodáckého oddílu TJ Jiskra, kteří vozili děti na člunu po rybníku Obora, nad nímž se k radosti přítomných vznášelo podzimní slunečno,“ hodnotili jeden z hlavních pořadatelů Tomáš Hermann.

  • Facebook
  • Twitter