Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Svatý Václav se v Havlíčkově Brodě usmíval s dětmi

/
/
/
1301 Zobrazení



Po devatenácté se v městském parku Budoucnost v Havlíčkově Brodě konal v sobotu 28. září sváteční Svatováclavský dětský den.

„Chtěli bychom poděkovat za přízeň všem, kteří se svými ratolestmi přišli a do programu se zapojili; jejich spokojenost a radost nás samozřejmě těší! Děkujeme také za příspěvky do veřejné sbírky na opravu kostela svaté Kateřiny. Zároveň chceme zmínit ty, bez jejichž pomoci by se taková akce nemohla konat. Naše veliké poděkování proto patří Janě Jůzlové a Chovatelské stanici Zlaté Palomino, jejíž členové předvedli výcvik psů, AZ Centru a jeho loutkovému souboru Kráťa, jenž dětem ukázal, kterak se vaří dračí kaše, koníkům ze Siderit Teamu z Libice nad Doubravou, Marii Smolíkové, jež s dcerou pestře pomalovala nepočítaně dětských obličejů i moderátorovi a diskžokejovi Liboru Veselému.
V neposlední řadě pak houfu dobrovolníků za organizaci dětských soutěží, Muzeu Vysočiny za otevření Štáflovy bašty a členům vodáckého oddílu TJ Jiskra Havlíčkův Brod, kteří vozili děti na člunech po rybníku Obora, nad nímž se k radosti přítomných rozestoupily dešťové mraky. Odměnou jim všem byl dětský úsměv – díky za něj,“ hodnotil devatenáctý Svatováclavský dětský den jeden z pořadatelů Tomáš Hermann.

  • Facebook
  • Twitter