Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Svatební veletrh Vysočina v pátek a sobotu v Brodě

/
/
/
348 Zobrazení



Třetí ročník Svatebního veletrhu Vysočina proběhne v pátek 10. a v sobotu 11. listopadu v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě. Pořadatelé chtějí vytvořit jeden velký centrální svatební veletrh, který dosud na Vysočině chyběl, třetí ročník Svatebního veletrhu Vysočina, který nabídne snoubencům možnost zařídit vše potřebné pro svatbu na jednom místě.

„Po oba dny čeká návštěvníky zajímavý doprovodný program a více než tři desítky vystavovatelů, kteří snoubencům profesionálně poradí a připraví pro ně exkluzivní veletržní ceny.
Veletrh představí zamilovaným několik zlatnických dílen, které nabídnou nejen snubní, ale i zásnubní prsteny a další zajímavé šperky. Nebude chybět ani půjčovna vybavení pro domácí svatbu včetně dekorací a světýlek. Návštěvníci zjistí, jak a kde uspořádat svatební hostinu a kam ubytovat svatebčany.
S pořádáním větší svatby poradí svatební koordinátorky a svatební agentury. Snoubenci a jejich blízcí se mohou inspirovat v oblasti svatební a společenské módy. Zjistí možnosti z oblasti gastronomie v rámci služeb jednotlivých resortů, vyberou si svatební dort a cukroví. K vidění budou aktuální trendy ve vazbách svatebních kytic, dámy si nechají poradit s líčením od profesionálních vizážistek.
Svatební salóny předvedou svatební a společenské šaty na několika módních přehlídkách v průběhu celé akce. Svůj termín zkoušky vysněných svatebních šatů si s nimi nevěsty domluví přímo na místě. Pro snoubence je připravena soutěž o svatební cestu do luxusního hotelu Zámek Třešť v celkové hodnotě 25 000 Kč. Soutěžící pár, který splní všechny podmínky soutěže, čeká romantický pobyt a postel s nebesy plná růží,“ přibližuje akci jedna z pořadatelek Adéla Trávníčková.

Vstup na dvoudenní akci je zdarma. Veletrh se otevře v pátek od 14.00 do 18.00 a v sobotu od 10.00 do 17.00.
Více informací na webových stránkách svatebního veletrhu www.svatebni-veletrh-vysocina.cz.

  • Facebook
  • Twitter