Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Stolní tenisté HB Ostrov v Praze nezaváhali

/
/
/
662 Zobrazení



Vítězná série stolních tenistů HB Ostrov Havlíčkův Brod v české extralize pokračuje. Svěřenci trenéra Bohumila Vožického nezaváhali ani ve dvou po sobě jdoucích zápasech v Praze. Dosud suverénní HB Ostrov nejprve zdolal El Niňo 3:0, aby následující den porazil KT Praha 3:1 a v průběžné tabulce navýšili svůj náskok na druhý TTC ENFIREEX Ostrava na deset bodů.

Patnácté vítězství stolních tenistů HB Ostrov Havlíčkův Brod v řadě se zrodilo na pražské Kotlářce, kde lídr extraligové tabulky přehrál El Niňo 3:0. První bod HB Ostrov získal Michal Obešlo, který i ve své bývalé domovské herně předvedl svůj tradiční začátek. Úvodní sadu s talentovaným Martinem Šípem prohrál 8:11, pak ale hru zpřesnil a v dalším průběhu utkání toho už mladému soupeři mnoho nedovolil. Také druhou dvouhru večera začal lépe domácí stolní tenista Filip Černota, když v souboji vrstevníků zvládl koncovku prvního setu. Jenže Radek Skála se rychle oklepal a následující dvě sady získal pro sebe. Vyrovnaný duel gradoval, o jeho vítězi musel rozhodnout pátý set. V něm se oba hráči tahali o každý míček. Úspěšnější byl nakonec Skála, jenž v dramatickém závěru proměnil svůj druhý mečbol ve vítězství 11:9 a zvýšil vedení HB Ostrov na 2:0. Tomáš Tregler pak v nejkvalitnějším utkání zdolal jedničku Pražanů Jakuba Zelinku 3:1. Rozhodujícím momentem byla koncovka třetí sady, v níž Tregler odvrátil tři setboly soupeře a pak dotáhl zápas do vítězného konce.

Radek Skála si ve druhé dvouhře zápasu s El Niněm poradil s Filipem Černotou v pěti setech

Výborný Tregler nedal KT Praha šanci
Za necelých čtyřiadvacet hodin stolní tenisté HB Ostrov odehráli zápas s KT Praha. Opět vítězně. V dohrávce 11. kola svého soupeře porazili 3:1 a zapsali do extraligové tabulky po šestnáctou výhru v řadě.
První dvouhra sobotního utkání s KT Praha byla hodně o koncovkách. Atraktivní padesáti minutou bitvu nakonec pro sebe získal Michal Obešlo díky výhře v páté sadě 11:9. Tomáš Tregler se s nepříjemnou hrou zkušeného Martina Olejníka vypořádal ve čtyřech setech, ale byla to pořádná “fuška“. V souboji generací se na trojce prosadil Tomáš Pavelka, jenž nad Radkem Skálou vyhrál 3:1 na sety a snížil průběžný stav z pohledu domácího KT Praha na 1:2. Jenže havlíčkobrodský tým má ve svém středu Tomáše Treglera. Výborně hrající třicetiletý bývalý reprezentant v následující dvouhře žádné komplikace nepřipustil. S Martinem Koblížkem neztratil ani set a HB Ostrov se radoval ze šestnáctého vítězství v letošní extralize.

Michal Obešlo se může pochlubit skvělou bilancí, vyhrál již šestnáctou dvouhru v řadě

Extraliga mužů ve stolním tenisu

16. kolo

SF SKK El Niňo Praha – HB Ostrov Havlíčkův Brod 0:3
Martin ŠÍP – Michal OBEŠLO 1:3 (8, -2, -5, -4), Filip ČERNOTA – Radek SKÁLA 2:3 (10, -7, -6, 12, -9), Jakub Zelinka – Tomáš TREGLER 1:3 (7, -9, -12, -6).

11. kolo

KT Praha – HB Ostrov Havlíčkův Brod 1:3
Martin Koblížek – Michal OBEŠLO 2:3 (-9, 9, -9, 11, -9), Martin Olejník – Tomáš TREGLER 1:3 (-13, 8, -8, -11), Tomáš Pavelka – Radek SKÁLA 3:1 (11, -8, 11, 6), Martin Koblížek – Tomáš TREGLER 0:3 (-7, -2, -3).

  • Facebook
  • Twitter