Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod usilují o postup do 1. ligy

/
/
/
4893 Zobrazení



A jdeme do finále. Sezona stolních tenistů HB Ostrov Havlíčkův Brod vrcholí. Stejně jako vloni vyhráli všechny dlouhodobé soutěže, ve kterých startovali. “A“ mužstvo HB Ostrov Havlíčkův Brod coby nováček ovládlo bez jediné porážky II. ligu skupinu B. Úspěšně si vedly i další dva týmy, které tvořily především mladí stolní tenisté žákovského věku – “B“ družstvo obhájilo prvenství v KP III. třídy a “C“ družstvo HB Ostrov Havlíčkův Brod vybojovalo prvenství v Regionálním přeboru II. třídy…

Tím ale letošní sezona nekončí. O nadcházejícím víkendu přijde na řadu finále! Úspěšné “A“ mužstvo HB Ostrov Havlíčkův Brod ještě musí svést souboj o postup do I. ligy v nadstavbovém play-off, kde bude jeho soupeřem druhý celek tabulky skupiny B II. ligy – TJ Ostrava KST.

Finále play-off II. ligy ve stolním tenisu se hraje na dva vítězné zápasy. Začíná v sobotu 6. dubna v hale TJ Ostrava na Varenské ulici. O den později, v neděli 7. dubna, se finálové série přesune na Vysočinu. V havlíčkobrodské HB Ostrov Aréně se od 17:00 hodin odehraje druhé dějství, které již může rozhodnout o postupujícím celku do 1. ligy. Případný třetí zápas by se uskutečnil v sobotu 13. dubna od 15:00 hodin opět v Havlíčkově Brodě…

Zkušené opory HB Ostrov Havlíčkův Brod: František Kanta a David Štěpánek

HB Ostrov Havlíčkův Brod pojede v sobotu do Ostravy v plné sestavě. Jeho hráčský kádr tvoří dva zkušení stolní tenisté David Štěpánek, František Kanta a dva mladíci dvacetiletý Dan Bárta s teprve sedmnáctiletým benjamínkem družstva Šimonem Jadrným. V dlouhodobé části letošní II. ligy se oba celky střetly dvakrát, na podzim v Havlíčkově Brodě skončil zápas nerozhodně 9:9, v ostravské odvetě se z vítězství 10:7 i přes nekompletní sestavu radovali stolní tenisté HB Ostrov.

Předpokládané sestavy:

HB Ostrov Havlíčkův Brod “A“:
František KANTA, David ŠTĚPÁNEK, Dan BÁRTA, Šimon JADRNÝ.

TJ Ostrava KST “C“
Pawel GRELA, Adam ŠTALZER, Jakub PLACHTA, Filip VYBÍRAL (Vít KADLEC).

Dva mladíci v A týmu: Dan Bárta a Šimon Jadrný se šéfem klubu Miroslavem Jinkem

Nedělní zápas play-off II. ligy ve stolním tenisu začíná v HB Ostrov Aréně v 17:00 hodin. Nenechte si špičkový stolní tenis v Havlíčkově Brodě ujít a přijďte povzbudit domácí tým na cestě za postupem do první ligy.

  • Facebook
  • Twitter